Register Casemanager

Patrice Beerling - Balm (54) uit Beverwijk

“Enthousiast, sociaal, ondernemend en communicatief en organisatorisch sterk”

Als gedreven en ervaren Register Casemanager met specialistische kennis van het arbeidsrecht sta ik voor het realiseren van een optimale verzuimprocesbegeleiding conform de Wet Verbetering Poortwachter (Wvp), waarbij ik niet terug schrik van complexe situaties.
Met het oog op de steeds verdergaande aanscherping van de wetgeving en de hoge kosten van verzuim, is het goed uitvoeren van verzuimmanagement van onschatbare waarde voor een werkgever. Als specialist kan ik u hierbij ondersteunen en/of adviseren waarbij ik praktisch- en oplossingsgericht te werk ga.


Door de jaren heen heb ik inmiddels diverse casemanagement functies ingevuld in uiteenlopende bedrijven en instellingen (o.a. Onderwijs, Zorg en MKB). Onderstaand een kleine greep uit de diversiteit van mijn werkzaamheden:
*Verbeteren en inrichten van verzuimprocessen
*Verzuim- en gezondheidsbeleid inrichten, implementeren en uitvoeren
*Leidinggevenden, medewerkers en overige betrokkenen in het verzuimbegeleidingsproces adviseren, informeren en/of ondersteunen op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie en interventie op casusniveau alsmede op beleidsmatig niveau
*Trainen van leidinggevenden in hun rol als casemanager
*Initiëren en voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen UWV (WIA-beslissing, loonsanctie)



Expert inhuren Curriculum Vitae

Beschikbaarheid
  1. Dag
  2. Maandag
  3. Dinsdag
  4. Woensdag
  5. Donderdag
  6. Vrijdag
  7. Zaterdag
  8. Zondag
  9. Totaal
Vorige week Volgende week
Patrice Beerling - Balm Voorgaande opdrachtgevers

-

Locatie