De wereld verandert en kennis veroudert. Een leven lang leren wordt noodzakelijk. Met zijn allen moeten wij langer doorwerken. Maar hoe houd ik mijn medewerkers inzetbaar tot hun pensioendatum? Hoe blijft iedereen IT vaardig? Welke opleiding moet mijn secretaresse volgen om ook basis HR kennis te krijgen?

Het is een gegeven dat deskundig en goed opgeleid personeel  beter functioneert. Investeren in medewerkers levert u als werkgever een positief imago op de arbeidsmarkt op. Daarnaast zorgen goed opgeleide medewerkers voor flexibiliteit en poroductiviteit. Als werkgever kunt u sneller innoveren en inspelen op veranderingen.

Experts van HR Results helpen u bij het maken van de juiste keuzes in de  wereld van opleidingen en trainingen, een training of cursus op maat voor u organiseren, sparren over opleidingsbeleid of tegen aantrekkelijke voorwaarden een training inkopen.


Social Media Trainer

Social Media zijn niet weg te denken uit onze samenleving. Als organisatie ontkomt u er niet meer aan om op deze wijze contact te onderhouden met uw klanten.  Hoe reageer je op berichten van klanten? Hoe ga je met klagende klanten om Voor je het weet is een bericht viral gegaan en levert allerlei negatieve reclame op.

De vraag is hoe social media een gezonde toegevoegde waarde kunnen leveren voor uw organisatie.  Onze social media trainers zijn experts op dit vrij nieuwe vakgebied. Zij leren u wat het effect is van social media en hoe u dit kunt inzetten om uw bedrijfs doelstellingen te bereiken.