De één is architect van zijn eigen carrière , de andere heeft meer moeite te geven aan dit begrip. Een professionele loopbaan gaat soms stijl in opwaartse lijn, soms stijl naar beneden. Door de diversiteit van de arbeidsmarkt is het soms lastig om overzicht te bewaren. Allemaal kennen we het gevoel wel van “ik zou best eens iets heel anders willen doen”, maar hoe krijg ik die vraag nu echte helder? Hoe kom ik er achter waar mijn passie ligt en hoe kan ik hier mee in mijn dagelijkse levensonderhoud voorzien.
Als ondernemer zit u in een conflict met u medewerker en ondanks alle goede bedoelingen verharden de standpunten zich? Hoe komt u hier nog uit?
De experts van HR Results kunnen u helpen een antwoord op uw vragen te vinden. van gerichte loopbaan coaching tot de inzet van een mediator bij een conflict.


Loopbaancoach
Lifetime employment is een begrip wat inmiddels al tot het verleden behoort. De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Architect van je eigen carrière, regie over je loopbaan? Makkelijk gezegd maar vaak moeilijker om de juiste keuzes te maken in de praktijk. Waar ligt nu mijn specifieke rol en toegevoegde waarde. Hoe kan ik dit concreet vertalen naar een nieuwe werkomgeving ? Onze loopbaancoaches begeleiden bij alle loopbaanvragen. Of dit nu verbreding is binnen een bestaande werksituatie of in de zoektocht naar ander werk.

Mediator
U heeft als werkgever een conflict met uw medewerker. Na een aantal gesprekken beseft u dat u niet veel verder gekomen bent. De standpunten verharden zich en een oplossing is ver te zoeken.

Mediation is dan een geschikte manier om het conflict niet verder te laten escaleren en uiteindelijk de gang naar de rechter te moeten maken.

Een mediator  is een conflictbemiddelaar die volledig onafhankelijk is en samen met werkgever en werknemer op zoek gaat naar een oplossing voor de oorzaken van het conflict. De mediator is een specialist in onderhandelingen en gesprekstechnieken oordeelt niet en helpt bij het vinden van een passende oplossing.

De mediators van HR Results hebben hun sporen verdiend en zijn experts in conflictbemiddeling.

Recruiter
Hoe vind ik snel en efficiënt gekwalificeerd personeel? Hoe weet ik dat ik de beste kandidaat binnen kan halen? Welke media kan ik gebruiken en hoe hanteer ik de respons? Een recruiter is een expert in een specifieke discipline of vakgebied en volledig op de hoogte van de vraag en aanbodzijde op de arbeidsmarkt. Via zijn netwerken, social media, online en offline bronnen etc. Recruiters kunnen testen inzetten en zijn zeer bedreven in interview technieken.

Voor HR Results werken recruiters die uitgebreide ervaring hebben met het werven via o.a. social media en zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek