Personeel neemt een cruciale plaats in uw organisatie in. Personeel helpt u om de doelstellingen van uw bedrijf of organisatie te bereiken. Human Resources management betekend vrijvertaald  “het beheer van de menselijke hulpmiddelen in uw organisatie". Een Expert van HR Results helpt u om er voor te zorgen dat uw werknemers zo effectief en efficient mogelijk worden ingezet, en zich gelukkig en sterk voelen. Dat kan door de laatste technologische hulpmiddelen op HR gebied in te zetten, u te helpen met het voorkomen van onnodig ziektverzuim, een arbeidsvoorwaarden pakket in te richten en de veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

Experts van HR-Results staan voor u klaar.


Human Resources consulent (personeel & organisatie adviseur/P&O adviseur)
Een HR consulent is breed inzetbaar. Hoe moet u het ziekteverzuim in uw organisatie aanpakken? Hoe motiveer ik mijn medewerkers optimaal? Welke opleidingen kan ik het beste voor de ontwikkeling van mijn medewerkers gebruiken? Ik heb een conflict met mijn medewerker, hoe los ik dit op?

De HR adviseur ondersteunt de directie en het management van een organisatie op het brede terrein van personeel en organisatie. Dat is heel divers van aanname van personeel tot ontslag, van het opzetten van een effectieve personeelsadministratie tot het vertalen van de organisatiedoelstelling naar een verantwoord personeelsbeleid. 

De HR adviseurs van HR Results zijn in staat hun kennis te koppelen aan uw organisatie. We leveren maatwerk en helpen u met een praktische oplossing voor uw vragen.

E-Human Resources specialist 
Een E-HRM (E staat voor electronic) specialist is een relatief nieuw specialisme. Computers en internet zijn niet weg te denken in de bedrijfvoering.  Deze specialist zorgt er voor dat op internettechnologie gebaseerde HR applicaties toegepast kunnen worden binnen uw organisatie en beschikbaar zijn voor iedere medewerker.

Is een personeelsinformatiesysteem zinvol om aan te schaffen voor mijn bedrijf? Aan welke specificaties moet dit dan beantwoorden? Hoe kan ik op een doeltreffende wijze mijn verlofregistratie organiseren? E-recruitment; wat is dit en hoe pas ik dit toe voor mijn organisatie?

De E HRM specialist kijkt samen met u welke technologische hulpmiddelen geschikt zijn om uw HR activiteiten beter te faciliteren.