Arbeidsvoorwaarden zijn een belangrijk kostenposten en stuurelementen binnen een organisatie. Binden en boeien van medewerkers zijn termen die veel gebruikt worden. Hoe doe je dit? Een goed salaris is niet alleen maar een maatstaf. Ontplooiing binnen een functie, invloed op de samenstelling van het pakket aan arbeidsvoorwaarden, een gewaardeerde pensioenregeling of autoregeling die ook nog betaalbaar is, flexibiliteit waar en wanneer je je werk kunt doen en inzetbaar blijven tot je 67 ste levensjaar. Allemaal zaken die je kunt organiseren binnen een uitgebalanceerd pakket aan arbeidsvoorwaarden.

De experts van HR Result kunnen u helpen van een vraag over beloning tot het samanstellen van een arbeidsvoorwaardenpakket op maat.


Functieanalist
Hoe maak ik mijn medewerker goed duidelijk wat van hem verwacht wordt? En wat is een functie waard? Voor elke organisatie en ondernemer is het belangrijk om te weten hoe de functies zich onderling verhouden. Zo kun je  medewerkers efficiënt inzetten en duidelijke taken en verantwoordelijkheden aangeven. Het beschrijven en waarderen van een functie is het terrein van een functiewaarderingsspecialist .

Voor HR Results werken alleen ervaren functiewaarderingsspecialisten, die kort en bondig elke functie kunnen beschrijven, maar tevens de juiste vertaling kunnen maken naar een marktconforme waardering. Zo beloont u uw medewerker altijd op een juiste manier.

Beloningsadviseur
Beloon ik mijn medewerkers eigenlijk wel voldoende? Wat is hun marktwaarde? Wat doet de concurent? Binden en boeien van medewerkers is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf of organisatie. Een evenwichtig beloningsbeleid helpt bij betere beheersing van de loonkosten, geeft flexibiliteit en maakt verschillen uitlegbaar.

Voor HR Results werken beloningsadviseurs die hun sporen verdient hebben, maatwerk kunnen leveren voor grote of kleine organisaties en helpen om uw waardevolle medewerkers voor uw bedrijf te behouden.