Hoe wij u van dienst zijn
HR results is een flexibele schil om u bedrijf heen. Wij leveren expertise om vraagstukken met uw personeel op te lossen Heel praktisch en snel. Van complexe juridische vragen tot hoe u het beste uw personeel gemotiveerd kan houden. Niet vanuit de kennis die wij te bieden hebben, maar geredeneerd vanuit uw concrete vraag. Wij leveren maatwerk op elk gewenst moment door heel Nederland.

Hoe wij werken
Nadat u een vakgebied hebt gekozen ziet u de expert rollen die daarin belangrijk zijn. Bij iedere expertrol kunt u zien voor welk type vraagstukken deze experts ingeschakeld worden. Nadat u de expertrol heeft gekozen ziet u wie beschikbaar zijn in die rol. Door met uw muis over de foto’s van onze experts te gaan krijgt u meer informatie over de persoon en een aantal van de opdrachten die hij/zij heeft vervuld. U ziet ook direct wie op korte termijn beschikbaar zijn. Vervolgens nadat u de keuze heeft gemaakt voor de expert die uw vraag gaat oplossen kunt u gelijk contact hiermee leggen.

Wat kost het?
We zijn gewend geen uren te verspillen. Je huurt alleen de uren die nodig zijn om het resultaat te bereiken. Onze uurtarieven zijn scherp, omdat de kracht van onze organisatie in ons netwerk zit en wij ons daardoor snel en anders kunnen organiseren dan traditionele bedrijven. Geen dure kantoorpanden, hoge vaste lasten of personeel op de payroll.

Voor specifieke uurtarieven kunt u direct contact met ons opnemen.

Voordelen op een rij: de vijf beloftes van HR-results.nl

  1. Daadwerkelijke oplossingen voor uw specifieke vraagstuk

  2. Besparen van  kosten door alleen te betalen voor de uren die u inkoopt

  3. Uw vaste personeelskosten  dalen door gebruik te maken van experts “on demand”

  4. Competitieve tarieven in vergelijking tot traditionele bureau’s en organisaties

  5. Snel een persoonlijke relatie opbouwen met de expert van uw keuze die blijvend is.

Terug naar nieuws