Voor HR Experts, hoe werkt het?

Je kunt je aansluiten bij HR Results wanneer je op stevig niveau een expertise hebt in het HR werkveld. Zie voor het volledige overzicht onze expert portfolio. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je onze filosofie onderschrijft; HR experts die gericht zijn op resultaat dynamisch inzetten voor diverse opdrachtgevers. Je moet in bezit zijn van een VAR-... verklaring.

Als we samen besluiten dat we bij elkaar passen nemen we je op in onze portfolio. Je wordt op een specifieke expertise zichtbaar voor opdrachtgevers. We maken een kort en krachtig profiel en gebruiken een foto. Opdrachtgevers kunnen je vinden via een intuitief en gestructureerd ontworpen keuzeproces. Je kunt het vergelijken met een webshop, maar dan voor HR experts.

Wanneer een opdrachtgever de indruk heeft dat jij degene bent die het beste bij de vraag past, zoekt hij contact met jou. Dan kan telefonisch of per mail. Na afstemming over wat er  moet gebeuren kun jij aangeven hoeveel uur daar minimaal en maximaal bij gemoeid zal zijn. We gaan ervan uit dat je door het stellen van de juiste vragen en de inzet van je expertise daar een goeie inschatting van kunt maken. Je bespreekt met de opdrachtgever welk resultaat je zult bereiken.

De afspraken leggen we vast in een opdrachtovereenkomst. Deze wordt gesloten tussen HR Results en de opdrachtgever. Dan kun je gelijk aan het werk.

Een deel van onze propositie is dat we snelle beschikbaarheid willen leveren. En dat we ook interessant zijn voor opdracht waar een beperkt aantal uren aan verbonden is. daarom leent de formule zich heel goed voor mensen die ook veel, kleinere klussen willen vergaren. Je kunt opdrachten die via HR Results komen goed combineren met andere opdrachten.

Wanneer je tijdelijk niet beschikbaar bent kun je jouw profiel op niet beschikbaar (laten) zetten.

Aansluiten bij HR Results kost nu nog niets. Wel rekenen we een bedrag over je omzet die je via HR Results realiseert.

Terug naar nieuws